Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 102g29kcal1g4.7g0.3g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Selleri, annos 50g47g6.6kcal0.5g1.4g0g0g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 72g12kcal1.5g0.1g0.2g1.7g
Pekoni rasvainen 44g165kcal5.3g0g16.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1498g706kcal31.8g33.6g47.6g12.4g
Valittu annoskoko749g353kcal15.9g16.8g23.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna374g177kcal8g8.4g11.9g3.1g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208