Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty3680g10672kcal809.6g1656g58.9g0g
Oliiviöljy 324g2865kcal0g0g324g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Inkivääri, tuore, silputtu200g160kcal3.6g35.6g1.6g4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2000g400kcal12g76g6g28g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g64g224kcal1.1g57g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 480g951kcal6.6g8.6g96g21.1g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 16g51kcal2.4g2.9g2.1g6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g16g42kcal0.6g12.7g0.6g8.8g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14960g31264kcal1702.8g3783.4g982g165.2g
Valittu annoskoko7480g15632kcal851.4g1891.7g491g82.6g
Annoskoko puolitettuna3740g7816kcal425.7g945.9g245.5g41.3g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903