Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 1500g2354kcal172.1g76.4g151.8g1.1g
Vesi3500g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g140g2.4g7g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1250g1625kcal37.5g25g162.5g1.3g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)750g113kcal4.5g22.5g1.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal4.9g3.8g12.6g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Ketsuppi, Felix200g180kcal2g42g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14960g10673kcal482.8g619.4g713.6g19g
Valittu annoskoko7480g5336kcal241.4g309.7g356.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna3740g2668kcal120.7g154.9g178.4g4.8g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609