Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g5013g1354kcal45.1g250.7g0g85.2g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g501g1705kcal10g15g175.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 501g229kcal15g24.1g7.5g0g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g150g376kcal0g150.4g0g0g
Voi 476g3455kcal5.7g1.9g387.2g0g
Kananmuna, annos 65g326g411kcal35.8g1g29.3g0g
Valkopippuri 10g28kcal1g4.3g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14960g15113kcal225.2g894.8g1199.4g175.6g
Valittu annoskoko7480g7557kcal112.6g447.4g599.7g87.8g
Annoskoko puolitettuna3740g3778kcal56.3g223.7g299.9g43.9g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011