Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali800g192kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Selleri, annos 50g1000g140kcal10g30g0g0g
Paprika, vihre200g34kcal1.8g5g0.6g3.8g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14972g2568kcal91.4g399.2g45.2g133.8g
Valittu annoskoko7486g1284kcal45.7g199.6g22.6g66.9g
Annoskoko puolitettuna3743g642kcal22.9g99.8g11.3g33.5g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639