Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 357g266kcal46.9g3.9g1.4g24.7g
Vesi, vesijohtovesi 1786g0kcal0g0g0g0g
Öljy429g3858kcal0g0g428.7g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3251g11155kcal331.3g2275.7g39g113.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g172g178kcal13.5g28g1g3.4g
Parmesaaniraaste, Tesco1429g5573kcal471.6g0g405.8g0g
Basilika, kuivattu 21g55kcal3.1g4.4g0.9g8.7g
Timjami 7.1g20kcal0.7g1.9g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g42211kcal1734.2g4627.8g1754.6g306.4g
Valittu annoskoko7488g21105kcal867.1g2313.9g877.3g153.2g
Annoskoko puolitettuna3744g10553kcal433.6g1157g438.7g76.6g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906