Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4200g758kcal23.5g105g16.8g29.4g
Sipuli (kuorittu)1320g356kcal17.2g63.4g2.6g22.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g216g464kcal29.8g46.4g17.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1200g3360kcal228g0.4g264g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g132g137kcal10.4g21.5g0.8g2.6g
Voi 336g2437kcal4g1.3g273.2g0g
Basilika, tuore 48g13kcal1.5g0.5g0.4g0.8g
Timjami, annos 3g36g76kcal3.3g9.7g2.7g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g15206kcal635.4g496.4g1156.8g137g
Valittu annoskoko7488g7603kcal317.7g248.2g578.4g68.5g
Annoskoko puolitettuna3744g3802kcal158.9g124.1g289.2g34.3g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407