Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 4493g4866kcal354.9g732.3g27g94.3g
Hunaja1198g4014kcal12g982.4g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore899g225kcal0g80.9g0g0.9g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g899g8087kcal0g0g898.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g34382kcal733.8g3591.2g1851.2g190.4g
Valittu annoskoko7488g17191kcal366.9g1795.6g925.6g95.2g
Annoskoko puolitettuna3744g8596kcal183.5g897.8g462.8g47.6g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384