Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl36g325kcal0g0g36.1g0g
Punajuuri 4511g1731kcal45.1g311.2g9g112.8g
Hunaja 90g298kcal0.5g72.9g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g1624g4872kcal341g16.2g341g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 397g50kcal4.4g3.9g0.8g4g
Rucola, lautaselinen n. 30g379g57kcal3.8g7.6g0.8g5.3g
Pinjansiemenet, Parrots451g2797kcal130.8g58.6g248.1g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g20259kcal1051.2g940.8g1271.6g277.6g
Valittu annoskoko7488g10129kcal525.6g470.4g635.8g138.8g
Annoskoko puolitettuna3744g5065kcal262.8g235.2g317.9g69.4g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252