Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g3118g3742kcal561.2g53g140.3g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow959g3262kcal67.2g738.7g7.7g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g1439g504kcal25.9g92.1g2.9g46.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl480g408kcal6.7g21.1g33.6g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g53g148kcal4.5g9g10g0.1g
Vesi959g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g16384kcal1343.4g1873.8g391g108.8g
Valittu annoskoko7488g8192kcal671.7g936.9g195.5g54.4g
Annoskoko puolitettuna3744g4096kcal335.9g468.5g97.8g27.2g
Arvot/100g100g109kcal9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155