Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 140g49kcal6.4g2.7g0.4g3.5g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.1g0.3g1.3g
Palvikinkku HK 3%53g53kcal9.5g0.3g1.6g0g
Sipuli, paistettu 35g35kcal0.5g1.7g2.9g0.6g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Herkkusieni 70g11kcal1.5g0.2g0.2g1g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)35g72kcal0.4g16.1g0.6g0g
Kidneypapu, suolaliemessä140g154kcal10.9g25.2g0.7g11.2g
Papu valkoinen, keitetty 140g151kcal11.8g19.6g0.5g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1498g2211kcal84g139g140.4g55g
Valittu annoskoko749g1106kcal42g69.5g70.2g27.5g
Annoskoko puolitettuna375g553kcal21g34.8g35.1g13.8g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613