Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.8g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Lanttu 87g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl58g198kcal1.2g1.7g20.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow117g93kcal4.9g15.2g1g3.6g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g175g140kcal29.7g0g1.4g0g
Katkarapu 53g36kcal7.6g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1498g1089kcal89.8g45.4g57g11.6g
Valittu annoskoko749g545kcal44.9g22.7g28.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna375g272kcal22.5g11.4g14.3g2.9g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670