Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g219g591kcal38.3g0g48.1g0g
Sipuli 101g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g31g23kcal1.4g4g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g16g49kcal2.7g8.5g0.5g2g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g25g22kcal0.7g0.9g1.7g0.2g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1498g1587kcal88.8g36.4g118.6g7.8g
Valittu annoskoko749g793kcal44.4g18.2g59.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna375g397kcal22.2g9.1g29.7g2g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390