Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g110g121kcal19.7g2.2g3.3g0g
Katkarapu 131g90kcal19g0g1.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore8.8g2.2kcal0g0.8g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g131g27kcal0.8g5g0.4g1.8g
Kurkku, tuore131g13kcal0.8g2.2g0.1g0.9g
Jäävuorisalaatti, rapea175g18kcal1.9g1.4g0.4g2.1g
Tilli, tuore 8.8g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Paprika, punainen53g14kcal0.5g2.4g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1498g572kcal86g28.2g11.8g12.2g
Valittu annoskoko749g286kcal43g14.1g5.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna375g143kcal21.5g7.1g3g3.1g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616