Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g225g353kcal49g0g16g0g
Peruna, vanha, kuorittu 337g257kcal6.3g52.3g0.7g3.4g
Porkkana 68g22kcal0.4g3.8g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Maustepippuri, annos 1g4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 2.5g5.2kcal0.7g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1499g1332kcal116.2g121.2g34.4g14.2g
Valittu annoskoko749g666kcal58.1g60.6g17.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna375g333kcal29.1g30.3g8.6g3.6g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839