Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 279g212kcal5.2g43.2g0.6g2.8g
Lanttu 49g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Porkkana 75g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Soijakastike 34g20kcal1.7g3.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 214g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g9g49kcal0g0g5.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g150kcal17.1g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1499g939kcal50g105.6g30.4g11.2g
Valittu annoskoko749g470kcal25g52.8g15.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna375g235kcal12.5g26.4g7.6g2.8g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877