Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 141g37kcal2.2g3.2g0.7g4.1g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g113g282kcal21.4g0g24.8g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g141g155kcal3.2g4.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1498g1035kcal54g16.2g88.4g8.6g
Valittu annoskoko749g518kcal27g8.1g44.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna375g259kcal13.5g4.1g22.1g2.2g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891