Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2400g433kcal13.4g60g9.6g16.8g
Herkkusieni säilyke 800g136kcal16.8g1.6g2.4g19.2g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.160g560kcal21.3g108.8g3.8g6.1g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Timjami 16g45kcal1.5g4.3g1.2g5.9g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi80g264kcal3.6g12g22.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1200g3574kcal222.7g30g288g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14992g10947kcal569g471.8g736.4g109.6g
Valittu annoskoko7496g5473kcal284.5g235.9g368.2g54.8g
Annoskoko puolitettuna3748g2737kcal142.3g118g184.1g27.4g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038