Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g34kcal1.2g6.9g0.2g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3g11kcal0.6g0.3g0.7g0.9g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 1.5g5.3kcal0g0g0.6g0g
Korppujauho 2.1g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g337kcal14g44g11.2g2.6g
Valittu annoskoko75g168kcal7g22g5.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna38g84kcal3.5g11g2.8g0.7g
Arvot/100g100g224kcal9.3g29.3g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256