Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki47g26kcal4g2.3g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g173kcal13.4g17g5.6g0.4g
Valittu annoskoko75g87kcal6.7g8.5g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g43kcal3.4g4.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g115kcal8.9g11.3g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747