Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.3g1.7kcal0.3g0g0g0.2g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)19g26kcal1.4g1g1.9g0g
Ruisjauho Pirkka38g114kcal3.6g22.9g0.8g5.6g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g291kcal11.2g47.8g5.8g11.6g
Valittu annoskoko75g145kcal5.6g23.9g2.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna38g73kcal2.8g12g1.5g2.9g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.9g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432