Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 15g33kcal2.7g0g2.4g0g
Kieli naudan 15g30kcal2.5g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 37g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g189kcal12g12.6g9.4g1.4g
Valittu annoskoko75g94kcal6g6.3g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g47kcal3g3.2g2.4g0.4g
Arvot/100g100g126kcal8g8.4g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641