Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka25g42kcal5g0g2.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g13g6.9kcal0.4g0.8g0.3g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g6.2g16kcal0.9g0g1.4g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g149kcal13g5g8.6g1.2g
Valittu annoskoko75g74kcal6.5g2.5g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna38g37kcal3.3g1.3g2.2g0.3g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570