Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 21g6.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kaali, valkokaali21g4.5kcal0.3g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g26kcal1.2g4.4g0.2g2g
Valittu annoskoko75g13kcal0.6g2.2g0.1g1g
Annoskoko puolitettuna38g7kcal0.3g1.1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g18kcal0.8g2.9g0.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612