Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g30g74kcal3g2.4g5.4g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl7.5g2.6kcal0.1g0.5g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)20g33kcal0.5g0.5g3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr7.5g21kcal0.6g0.7g1.8g0.1g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.8g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g263kcal8.4g8.6g20.6g0.2g
Valittu annoskoko75g131kcal4.2g4.3g10.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g66kcal2.1g2.2g5.2g0.1g
Arvot/100g100g175kcal5.6g5.7g13.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523