Aurajuusto-mozzarella tonnikala pannari

Aurajuusto-tonnikalapannari (4 annosta)
7-8 kananmunaa
1 dl leseitä/siemeniä (mitä kaapista sattuu löytymään!)
2 rkl sulatettua voita tai luraus öljyä
2 dl juustoraastetta
2 prk tonnikalaa paloina (öljyssä tai vedessä)
50g aurajuustoa muruina
50g mozzarella siivuja
1 dl paistettuja vihanneksia (munakoiso, kesäkurpitsa, pun. paprika)
Ripaus suolaa ja mustapippuria
Valuta tonnikaloista osa nesteestä pois.

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.

Lisää kaikki muut aineet (myös mausteet) paitsi aurajuusto ja mozzarella.

Sekoita hieman, mutta älä vatkaa tonnikalaa täysin muusiksi.

Kaada seos uunipannulle ja ripottele toiselle puolelle päälle aurajuustomurut ja toiselle puolikkaalle aurajuusto (meillä toinen ei tykkää aurasta, siksi näin).

Paista 200 asteessa n. 30 min tai kunnes on päältä kauniin ruskea.

Huom! Jos haluat pannarista hieman paksumman, paista se vaikka piirakkavuoassa/lasagnevuossa.´

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Niina72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Lesehiutaleet Pirkka (50g)2.5g8kcal0.2g1.7g0g0.2g
Gruyere juusto, annos 50g6.2g26kcal1.9g0g2g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki13g11kcal1.9g0.3g0.3g0g
Tonnikala, Rainbow (vedessä)23g25kcal5.2g0g0.2g0g
Aurajuusto, pehmeä (Valio), annos 125g3.1g8.4kcal0.5g0g0.7g0g
Mozzarella juusto3.1g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g244kcal26.8g4.2g12.8g0.4g
Valittu annoskoko75g122kcal13.4g2.1g6.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g61kcal6.7g1.1g3.2g0.1g
Arvot/100g100g163kcal17.9g2.8g8.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241355