Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g16g5.3kcal0g1.1g0g0.3g
Päärynä kuorittu 16g6.8kcal0g1.2g0g0.6g
Valio Viola sinihome tuorejuusto7.8g13kcal0.6g0.3g1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.7g12kcal1.3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g85kcal4.2g6.8g3.8g2.2g
Valittu annoskoko75g42kcal2.1g3.4g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna38g21kcal1.1g1.7g1g0.6g
Arvot/100g100g57kcal2.8g4.5g2.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849