Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g29g58kcal5.8g0g3.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka1.5g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen22g68kcal1.7g11.8g1.2g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 5.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio7.3g10kcal0.2g0.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g304kcal15.6g27g14g0.6g
Valittu annoskoko75g152kcal7.8g13.5g7g0.3g
Annoskoko puolitettuna38g76kcal3.9g6.8g3.5g0.2g
Arvot/100g100g202kcal10.4g18g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946