Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Purjosipuli 8.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g28g35kcal0.9g1.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g126kcal2.6g7.2g9.8g2.2g
Valittu annoskoko75g63kcal1.3g3.6g4.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna38g32kcal0.7g1.8g2.5g0.6g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.8g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015