Kanapiirakka

Yhdistä pohjan ainekset, kaada leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan.

Paista kanasuikaleet tilkassa öljyä, lisää ruskistumisen jälkeen sipulit ja chili.

Mausta.

Lisää kypsymisen loppuvaiheessa paloiteltu kesäkurpitsa.

Kaada/asettele seos piirakkapohjan päälle.

Paista 200c n. 30min.

Mausteina itsellä:
- reippaasti suolaa (myös piirakkapohjassa)
- paprikajauhetta n. 2tl
- korianterinsiemeniä rouhittuna n. 1rkl
- mustapippuria myllystä n. 1tl
- cayennepippuria ja juustokuminaa molempia n. ½tl

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 534 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki18g10kcal1.5g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Spelttijauho, täysjyvä, puolikarkea (Birkkala), annos 65g8.4g27kcal1.3g5g0.2g0.8g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)21g23kcal4.9g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g161kcal16.8g13.6g4.2g2.4g
Valittu annoskoko75g81kcal8.4g6.8g2.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna38g40kcal4.2g3.4g1.1g0.6g
Arvot/100g100g107kcal11.2g9.1g2.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410917