Juustokakku persikoilla

200g Maitorahkaa 0,2%
200g Flora Vanilla 12%
200g Valio ProFeel Maustamatonta Tuorejuustoa 2%
4tl Liivatejauhetta+1dl kuumaa vettä
16kpl digestivekeksejä murskattuna (yksi n.10g)
75g sulatettua margariinia
1tl makeutusjauhetta
1/2 sitruunan mehu

Persikoita koristeeksi

Nypi keksinmurut ja sulatettu margariini tasaiseksi taikinaksi ja painele irtopohjavuokaan.

(Kannattaa leikata pohjalle sopivan kokoinen leivinpaperi, helpottaa irroittamista ja siirtämistä tarjolle)
Laita pohja jääkaappiin siksi aikaa kun valmistat täytteen.

Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi, lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, makeutusjauhe ja sitruunamehu.

Liota liivatejauhe kuumaan veteen ja sekoita se täytteeseen.

Kaada täyte pohjan päälle.

Anna tortun hyytyä jääkaapissa 3-4 tuntia, mitä pitempään sen parempi.

Itse pidän yleensä yön yli.

Irrota vuoan reunat varovasti ja jos onnistut siirrä torttu paremmalle tarjoilu astialle.

Koristele persikoilla :)

N11na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini Euroshopper4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Persikat puolikkaina mehussa, Rainbow15g8.1kcal0.2g1.9g0g0g
Liivate 0.7g2.6kcal0.6g0g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Digestive (Bisca), annos 12g10g46kcal0.7g6.6g1.9g0g
Profeel tuorejuusto 2% 200g13g11kcal1.4g0.9g0.3g0.8g
Flora Vanilla 12%13g24kcal0.6g2g1.5g0g
Maitorahka, Ehrmann, 0,2%13g7.3kcal1.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g266kcal9.4g24g15g1.6g
Valittu annoskoko75g133kcal4.7g12g7.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna38g67kcal2.4g6g3.8g0.4g
Arvot/100g100g177kcal6.3g16g10g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50833