Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 5.5g29kcal0g0g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.9g10kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow3.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g13g21kcal1g0.5g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g294kcal14g15.2g19.6g1.4g
Valittu annoskoko75g147kcal7g7.6g9.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g74kcal3.5g3.8g4.9g0.4g
Arvot/100g100g195kcal9.3g10.1g13g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564