Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 22g71kcal2.2g14.5g0.2g0.7g
Maitorahka (Pirkka)22g14kcal2.6g0.9g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g5.8kcal0.6g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g8.7g27kcal2.3g0.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g259kcal16.6g33g6.2g1.4g
Valittu annoskoko75g129kcal8.3g16.5g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g65kcal4.2g8.3g1.6g0.4g
Arvot/100g100g172kcal11g21.9g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206