Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.1g8.7kcal0.1g0.1g0.9g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 6g8kcal0.5g1.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g54kcal1.8g5.2g2.6g1.6g
Valittu annoskoko75g27kcal0.9g2.6g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna38g14kcal0.5g1.3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g36kcal1.2g3.5g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142906