KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g17g68kcal14g1.2g0.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 6.4g20kcal0.7g3.8g0.1g0.3g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g5.8g33kcal1.3g1.1g2.9g0.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 3.8g12kcal1.1g0.3g0.8g1.1g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Hiiva, 50g2.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g360kcal38g12.8g17.8g3.4g
Valittu annoskoko75g180kcal19g6.4g8.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna38g90kcal9.5g3.2g4.5g0.9g
Arvot/100g100g239kcal25.2g8.5g11.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533