Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia44g61kcal7.5g0g3.5g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)1g4.4kcal0.1g0.6g0.2g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g27g8.2kcal0.3g1.6g0.1g0g
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g200kcal15.8g4.4g13.6g0g
Valittu annoskoko75g100kcal7.9g2.2g6.8g0g
Annoskoko puolitettuna38g50kcal4g1.1g3.4g0g
Arvot/100g100g133kcal10.5g2.9g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435