Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 31g14kcal0.2g2g0.2g1g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 22g19kcal0.7g1g1.3g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g4.4g14kcal0.5g2.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g168kcal5.6g22g5.6g3g
Valittu annoskoko75g84kcal2.8g11g2.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna38g42kcal1.4g5.5g1.4g0.8g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807