Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 46g20kcal4.5g0.2g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta11g32kcal1.7g0g2.8g0g
Voi 6.1g44kcal0.1g0g5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.7g28kcal1.1g0.3g2.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.3g24kcal0.1g0.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g296kcal15g1.4g26g0g
Valittu annoskoko75g148kcal7.5g0.7g13g0g
Annoskoko puolitettuna38g74kcal3.8g0.4g6.5g0g
Arvot/100g100g197kcal10g0.9g17.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761