Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)33g41kcal6.2g1.1g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g3.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevytkerma22g26kcal0.7g1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g167kcal14.4g6.4g9.2g0.8g
Valittu annoskoko75g83kcal7.2g3.2g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g42kcal3.6g1.6g2.3g0.2g
Arvot/100g100g111kcal9.6g4.2g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787