Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)22g49kcal4.1g0g3.6g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)21g10kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g16g53kcal2.1g10.3g0.5g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g231kcal13.6g25.2g8.6g3.8g
Valittu annoskoko75g116kcal6.8g12.6g4.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna38g58kcal3.4g6.3g2.2g1g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786