Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi23g28kcal0.7g7.6g0.1g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Margariini 80% keskiarvo7.5g54kcal0g0g6g0g
Perunajauhot,rainbow15g49kcal0g12.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g434kcal5.4g72.6g14.8g0.8g
Valittu annoskoko75g217kcal2.7g36.3g7.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g109kcal1.4g18.2g3.7g0.2g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.1g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901