Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g38g41kcal8.6g0g0.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)23g20kcal0.2g0.8g1.6g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g4.2g19kcal0.2g0.2g1.9g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g166kcal18.2g3g8.4g0.4g
Valittu annoskoko75g83kcal9.1g1.5g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g41kcal4.6g0.8g2.1g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.1g2g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868