Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g43g17kcal0.2g5.2g0.1g0g
Kaurahiutale 3.4g13kcal0.5g2g0.3g0.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)11g39kcal1.3g7.7g0.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g276kcal7g50.4g5.8g2.8g
Valittu annoskoko75g138kcal3.5g25.2g2.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna38g69kcal1.8g12.6g1.5g0.7g
Arvot/100g100g183kcal4.6g33.5g3.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844