Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 16g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaatti, tuore14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 21g40kcal5.7g0g1.9g0g
Kurkku, tuore8.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g136kcal16g1.6g7g1g
Valittu annoskoko75g68kcal8g0.8g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g34kcal4g0.4g1.8g0.3g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.1g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751