Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Paprika keltainen 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli14g42kcal0.5g0.6g4.2g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g143kcal2g4.6g12.8g1g
Valittu annoskoko75g72kcal1g2.3g6.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g36kcal0.5g1.2g3.2g0.3g
Arvot/100g100g95kcal1.3g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716