Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g18g25kcal3.4g0g1.2g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g18g30kcal3.6g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)5.8g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g2.7g5.4kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g1.3g4.7kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g167kcal16g4.6g9.2g0.6g
Valittu annoskoko76g84kcal8g2.3g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna38g42kcal4g1.2g2.3g0.2g
Arvot/100g100g111kcal10.6g3g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235