Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino10g34kcal2.3g5.3g0.4g0.6g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 13g18kcal1.8g2.2g0.1g0.5g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g16g17kcal0.5g0.5g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 11g11kcal0.4g2g0.1g0.3g
Raejuusto, Milbona, Lidl13g11kcal2g0.3g0.2g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g223kcal16g21.2g8g3g
Valittu annoskoko76g111kcal8g10.6g4g1.5g
Annoskoko puolitettuna38g56kcal4g5.3g2g0.8g
Arvot/100g100g147kcal10.6g14g5.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347