Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g11g35kcal1.2g6.9g0.2g0.6g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g15g13kcal0.2g2.7g0.1g0.3g
Omena, keskikokoinen 200g25g8.5kcal0g1.8g0.1g0.4g
Marja keskiarvo 25g12kcal0.2g1.8g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g136kcal3.2g26.4g1g4.4g
Valittu annoskoko76g68kcal1.6g13.2g0.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna38g34kcal0.8g6.6g0.3g1.1g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483