Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 23g29kcal4.8g0g1g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g26g7.9kcal0.3g1.4g0.1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g8.1g7.3kcal0.5g1.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g12g11kcal0.2g1.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g114kcal11.8g8.6g3.4g0g
Valittu annoskoko76g57kcal5.9g4.3g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna38g29kcal3g2.2g0.9g0g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308