Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g5.5g32kcal1.2g1.1g2.8g0g
Voi 60% rasvaa 3.8g21kcal0g0g2.3g0g
Liivatelehti, gelatiini22g76kcal18.7g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.8g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa5.5g31kcal0.4g2g2.3g0.7g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g5.5g28kcal0.5g1.6g2.2g0.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g11g28kcal0.6g0.3g2.6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka5.5g20kcal0.1g5g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl16g59kcal0.3g0.4g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g590kcal43.6g20.8g36.8g2g
Valittu annoskoko76g295kcal21.8g10.4g18.4g1g
Annoskoko puolitettuna38g147kcal10.9g5.2g9.2g0.5g
Arvot/100g100g389kcal28.8g13.7g24.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190